top of page

„Paneng“ raudonasis vištienos karis – vakarienei su draugais

Jums reikės (4 porcijoms)

1 pakelio „Santa Maria“ kokosų pieno

1 pakelio „Santa Maria“ raudonojo kario „Paneng“ prieskonių mišinio

400 g vištienos filė, supjaustytos plonais griežinėliais

1 raudonosios paprikos, supjaustytos šiaudeliais

20 g susmulkintų saldžiųjų žirnių ankščių

1 morkos, supjaustytos šiaudeliais

50 ml žemės riešutų

1 šakelės tailandietiško baziliko

šlakelio aliejaus

makaronų arba ryžių (patiekti)

Kaip gaminti?

1. Vištienos filė apkepkite aliejuje. 2. Supilkite prieskonių mišinį ir kokosų pieną. 3. Kepkite kelias minutes. 4. Sudėkite supjaustytas daržoves ir leiskite joms šiek tiek suminkštėti. 5. Įmaišykite stambiai susmulkintus žemės riešutus ir patiekite su makaronais arba ryžiais. 6. Papuoškite smulkintu tailandietišku baziliku.

Naujausi įrašai

bottom of page