top of page

Originaliai kepti koldūnai ant pomidorų pagalvės

Koldūnai yra visiškas komforto maistas. Tiesa, ilgainiui, piktnaudžiaujant gali pabosti, todėl siūlome išbandyti receptą, kuris koldūnus pavers nauju patiekalu lengvai ir greitai.


Alfo receptas, kepti koldūnai

#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite čia


Keptiems koldūnams reikia:

  • 50 g migdolų

  • 2 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Klasikinis“

  • 2–3 skiltelių česnako

  • 2 riekelių baltos duonos

  • 2 SPILVA keptų paprikų aliejuje

  • 3–4 ančiuvių

  • 150 ml pomidorų savo sultyse

  • 2 šaukštų baltojo vyno acto

  • 2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1 pakelio VIČI koldūnų su jautiena „Traditional style“

  • Žiupsnelio druskos

  • Mėgstamų žalumynų

  1. Į trintuvo indą sudėkite migdolus, SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupą „Klasikinis“, česnaką, patrupintas duonos riekeles, 1 arba 2 SPILVA keptas paprikas aliejuje (priklauso, ar norėsite viską sutrinti, ar vieną papriką pasiliksite supjaustyti gabaliukais), ančiuvius, pomidorus savo sultyse, actą, alyvuogių aliejų – viską sutrinkite. Sudėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir pakaitinkite. Padažą nugarinkite apie 3–5 min. Jei pasilikote paprikos gabaliukų, baigiant ruošti padažą sudėkite juos į keptuvę, išmaišykite ir palaikykite, kad sušiltų.

  2. VIČI koldūnus su jautiena „Traditional style“ apskrudinkite keptuvėje iš visų pusių po 2–3 min, po to supilkite į keptuvę 150 ml vandens ir uždenkite. Troškinkite apie 5–7 min.

  3. Karštą padažą sudėkite į patiekimo indą, ant jo su sudėkite koldūnus ir puoškite mėgstamais žalumynais.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page