Ne pyragas, bet tobulas desertas. Vaisiai, karamelė, lazdynų riešutai ir lengvas rozmarino pikantiškumas. Receptas, kuriame kiekvienas ras savo rojų.
4 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 20 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
2–3 kriaušių
2–3 obuolių
60 g sviest
100 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
50 ml romo
Šlakelio DANSUKKER auksaspalvio cukraus sirupo
50 g lazdynų riešutų
Kelių šakelių rozmarino
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C.
2. Kriaušes ir obuolius perpjaukite pusiau, išskobkite.
3. Kepimo formą gausiai patepkite minkštu sviestu ir pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Pašlakstykite romu. Sudėkite vaisių puseles į formą, pašlakstykite DANSUKKER auksaspalviu sirupu, užberkite riešutų ir šaukite į orkaitę.
4. Kepkite apie 20 min. Pabaigoje sudėkite rozmarino šakeles.
Skanaus!