Obuolių uogienė su bananais, ananasais ir vanile
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Obuolių uogienė su bananais, ananasais ir vanile



1 l

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 300 g valytų ananasų

  • ½ vanilės ankšties

  • 1 citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės

  • 50 ml vandens

  • 500 g DAN SUKKER cukraus uogienėms

  • 300 g luptų bananų

  • 300 g valytų obuolių

1. Nesmulkiais kubeliais supjaustykite obuolius, ananasą ir bananus.

2. Į puodą įpilkite vandens, suberkite smulkintus vaisius ir maišydami supilkite cukrų. Įdėkite išilgai pusiau perpjautą vanilės ankštį.

3. Virkite ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami apie 20–25 min. Baigdami virti supilkite citrinos sultis ir suberkite tarkuotą žievelę.

4. Nukelkite nuo ugnies ir palikite pravėsti.

5. Supilkite į stiklainius, uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg