Obuolių pyragas iš plikytų sausainių
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Obuolių pyragas iš plikytų sausainių



8 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 3-5 obuolių

  • miltelinio cukraus pagal skonį

  • 1 banano

  • žiupsnelio cinamono

  • 250 g plikytų sausainių

  • šlakelio brendžio

  • 250 g maskarponės

  • 200 ml grietinėlės

  • šviežių uogų ir mėtų

1. Obuolius nulupkite, ir supjaustykite kubeliais. 2. Suberkite obuolius į keptuvę su ½ šaukšto miltelinio cukraus, cinamonu ir pjaustytu bananu. Maišydami kepkite kol suminkštės. 3. Į pasirinką indą sudėkite pjaustytus sausainius ir apšlakstykite brendžiu. 4. Sudėkite keptų obuolių sluoksnį. Kelias minutes atvėsinkite. 5. Maskarponę išplakite su grietinėle ir cukrumi ( pagal skonį ) ir sudėkite ant obuolių sluoksnio. 6. Papuoškite šviežiomis uogomis ir mėtomis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg