Norvegiškas lašišos maltinis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Norvegiškas lašišos maltinis



    4 asm.

    Gaminimas 35 min.


    Reikia:

    • 500 g lašišos filė

    • 2 kiaušinių

    • 1 mažo svogūno

    • Žiupsnelio druskos

    • Žiupsnelio baltųjų pipirų

    • Ryšelio krapų

    • Žiupsnelio tarkuotos citrinų žievelės

    • Aliejaus (kepti)

    Padažui:

    • 300 g islandiško jogurto

    • 2 šaukštų smulkintų krapų

    • 2 šaukštų kaparėlių

    • 1 šaukšto citrinų sulčių

    • Žiupsnelio druskos

    1. Sumalkite lašišos filė, įmuškite kiaušinius. Svogūną labai smulkiai supjaustykite arba sumalkite. Krapus irgi supjaustykite. Į žuvies masę sudėkite ir svogūnus, ir krapus. Viską gerai išmaišykite, pasūdykite, įberkite pipirų, sudėkite citrinos žievelę. 2. Masė išeina gana skysta, dėkite ją šaukštu į įkaitintą su aliejumi keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių po 10 min. 3. Padažui susmulkinkite kaparėlius – arba smulkintuvu, arba sumaigykite. Sumaišykite jogurtą, krapus, kaparėlius, citrinų sultis. Jei reikia, pasūdykite. Taip pat galite į padažą įdėti smulkintų krevečių. 4. Patiekite maltinius su padažu ir mėgstamu garnyru.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg