top of page

Norite pailsėti nuo mėsos? Sojų kukuliukų ir pupelių troškinys traškioje tortilijoje



Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA


Reikia:

  • 1 svogūno ropelės su laiškais

  • 400 g HEINZ keptų pupelių

  • 1 šaukštelio SANTA MARIA malto kumino

  • 1 šaukštelio SANTA MARIA maltos kalendros

  • 1 šaukštelio SANTA MARIA maltos saldžiosios paprikos

  • 6–8 KIETAVIŠKIŲ kokteilinių pomidoriukų

  • 300 g ANAMMA sojų kukuliukų

  • SANTA MARIA tortilijų „Soft Tortilla Original“

1. Svogūną supjaustykite, sudėkite HEINZ keptas pupeles, suberkite SANTA MARIA maltą kuminą, SANTA MARIA maltą kalendrą, SANTA MARIA maltą saldžiąją papriką, sudėkite pjaustytus per pusę KIETAVIŠKIŲ kokteilinius pomidoriukus.

2. Sudėkite neatšildytus ANAMMA sojų kukuliukus, išmaišykite ir dėkite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę, kol viskas sušils ir pomidorai lengvai subliukš – apie 15 min.  

3. SANTA MARIA tortilijas „Soft Tortilla Original“ apkepkite sausoje keptuvėje.

4. Pašildytą SANTA MARIA tortiliją „Soft Tortilla Original“ išklokite dubenėlį ir į ją sudėkite kukuliukų įdarą.



Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page