top of page

Nori tapti tobulu restorano vadovu ir turėti svajonių komandą? Žinome, ką daryti

Pats blogiausias restorano vadovas – tas, kuris mano, jog viską žino. O geriausias – kuris kasdien trokšta tobulėti, kuriam rūpi jo komandos motyvacija, kuris, net turėdamas ilgametę darbo patirtį, nori žengti pirmyn, atsižvelgdamas į naujausias vadovavimo tendencijas ir pokyčius svetingumo versle. Šiems pažangiai mąstantiems vadovams ir skirta Restorano vadovų tobulėjimo akademija. Susipažinkite su jos lektorėmis, kurios žada neeilinį renginį.

KAS MOKYS?

Keturios patyrusios lektorės skuba vadovams į pagalbą ir dalijasi žiniomis, kurios pakeis vadovų požiūrį į darbą ir primins, kad pagrindinė svetingumo sektoriaus užduotis – ne pamaitinti, o atrasti ryšį su svečiais. Juk ryšiai ir klientų lojalumas – pagrindinis maitinimo įstaigos pelno kriterijus.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Jurgita Kierė. „VMG AKADEMIJOS“ mokymų vadovė ir lektorė, svečių aptarnavimo ekspertė, turinti 10 metų patirtį restoranų vadybos ir aptarnavimo versle. Šešerių metų vadovavimo patirtis tinkliniuose restoranuose Didžiojoje Britanijoje suteikė išsamų supratimą apie aukštos aptarnavimo kokybės valdymo standartus.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Daiva Šilienė. Karjeros konsultantė, Lietuvos karjeros specialistų asociacijos steigėja ir narė, iniciatyvos FB „Karjèras karjerai“ viena sumanytojų, socialinių mokslų atstovė, studijavusi teisę, sociologiją, pedagogiką bei psichologiją ir taikanti žinias darbinėje praktikoje. Daiva yra sertifikuota Eneagramos, „Points of You“ metodų praktikė, turinti intensyvios ir įvairialypės mokinių, jaunuolių, suaugusiųjų konsultavimo, užsiėmimų praktikos, yra patyriminių mokymų lektorė.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Dalia Gaidamavičiūtė-Apulskė. Tarptautinio verslo vadybos magistrė, Geštalto terapijos praktikė, karjeros konsultantė, lektorė, Lietuvos karjeros specialistų asociacijos steigėja, organizacijų konsultantė ir patyriminių mokymų vadovė. Dalia yra sertifikuota Forumo teatro metodo, Eneagramos modelio, meno terapijos taikytoja. 16 metų patirtis rinkodaroje, komunikacijoje ir tarptautiniame versle, vadovavimas įvairioms komandoms padėjo sujungti teorines ir praktines žinias, pamatyti komandose vykstančius procesus tiek iš vadovo, tiek ir iš komandos nario pozicijos.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Irena Pranskevičiūtė. Organizacijų valdymo konsultantė, Stokholmo ekonomikos mokyklos verslo valdymo magistrė, transformacinės lyderystės trenerė, lektorė. Irenos 15 metų vadovavimo ir konsultavimo patirtis apima ne tik įvairius sektorius: nuo bankininkystės iki kultūros, bet ir įvairias šalis: JAV, Latvija, Švedija, Suomija, Norvegija, Didžioji Britanija, Ukraina. Irena savo veikloje taiko integralinės ir spiralinės evoliucijos teoriją, yra tarptautinė organizacijų transformacijos ir organizacijos sau (TEAL) konsultantė.

APIE KĄ?

Restorano vadovų tobulėjimo akademijos programą sudaro 6 seminarai, kuriuose įgytos žinios darbuotojui padeda augti charizmatiško, efektyvaus, racionalaus vadovo link. Nesvarbu, ar esate tik administratorius, ar jau restorano vadovas, ši tobulėjimo programa padės pasiekti užsibrėžtų tikslų ir būti geresniam vadovui bei kolegai.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


KUR IR KADA?

5 savaičių tęstinė programa vyksta kiekvieną metų ketvirtį, todėl galite lanksčiai pasirinkti seminaro datą. Artimiausių mokymų datos ir laikas:

11.16 / 14–18 val. 11.21 / 14–18 val. 11.23 / 14–18 val. 12.05 / 14–18 val. 12.07 / 14–18 val. 12.12 / 14–18 val.

Mokymų kaina: 380 Eur

Mokymų vieta: A. Juozapavičiaus g. 9A

Registracija: info@vmgakademija.lt, tel. Nr.: (8 672) 99 528

Daugiau informacijos apie Restorano vadovų tobulėjimo akademiją skaitykite ČIA.

Naujausi įrašai

bottom of page