top of page

Nori neprilygstamos šventės? VMG gali padėti!

Pasaulį apkeliavęs VMG desertų šou, apie kurį ne vienas svajoja savo šventėje, išaugo ir nuo šiol Jūsų šventes gali papuošti dar daugiau išskirtinių reginių, sukurtų specialiai Jums!

„Mes norime stebinti, atspindėti naujausias tendencijas ir patys jas kurti! Taigi, šventes pasitinkame paruošę daugybę unikalių ir, svarbiausia, skanių pasiūlymų. Prisijaukinome muziką, šviesas, azotą ir net 3D spausdintuvus tam, kad sukurtume nepakartojamą reginį“, – sako Alfas Ivanauskas, VMG idėjinis lyderis.

VMG maisto ir meno sintezė

Kulinaras A. Ivanauskas ir menininkė Jolita Vaitkutė suvienijo savo jėgas ir kartu pasinėrė į stebuklingą meno ir maisto pasaulį:

  1. Magiškas stalas. Desertai, kai skambant muzikai susilieja menas ir kulinarija.

  2. Kulinarinė mozaika. Kai iš netikėčiausių maisto produktų gimsta paveikslas.

  3. Veido menas. Kai desertai įgauna žmonių veidus.

„Sukūrėme tai, ko dar niekas Lietuvoje nėra daręs ir matęs. Tikime, kad maistas turi teikti ne tik fizinį, bet ir estetinį pasitenkinimą. O po mūsų pasirodymų įsitikinsite, kad maistas taip pat gali įkvėpti“, – sako Jolita Vaitkutė, vienintelė Lietuvoje ir viena iš nedaugelio pasaulyje menininkių, kūrinius kurianti iš maisto produktų ir kitų materijų.


Dalis 2.2

2017 metu sezono VMG kulinarinių kolekcijų naujienos 

  1. Veidrodžių karalystė, kurioje karaliauja 3D spausdintuvu pagaminti desertai, žaidžiantys veidrodžių ir šviesos atspindžiuose.

  2. Stebuklingas VMG desertų kambarys, kuriame šviesos, garsų ir muzikos dėka desertai atgyja meno kūriniais.

  3. Unikalus desertų gaminimas su skystu azotu – vaisių ir uogų ikrų, pieno trupinių gamybos, sproginėjančios karamelės šerkšno.

  4. Desertų platforma su specialiai Jums sukurtomis muzikos, šviesos ir vaizdo instaliacijomis.

„Galime įgyvendinti bet kokį Jūsų sumanymą ir mūsų paruošti pasiūlymai neleis tuo suabejoti. Kas kitiems atrodo neįmanoma, mums tampa iššūkiu, kurį smagu įveikti“, – sako VMG desertų pasirodymų koordinatorė.

Į visus Jums kylančius klausimus (dėl laiko, vietos, kainos) atsakys Rugilė: rugile@vmgvilnius.lt, +37064018845



Naujausi įrašai

bottom of page