Nenuobodžioms figūros sergėtojų Velykoms: kepta kalakuto krūtinėlė su ananasais ir braškėmis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Nenuobodžioms figūros sergėtojų Velykoms: kepta kalakuto krūtinėlė su ananasais ir braškėmis

    Pamirškite nuobodžiais salotas! Pavasaris jau čia, tad šalia kalakutienos krūtinėlės kraukite braškes ir ananasus. Ryšku ir svarbiausia gardu!


    Jums reikės:

    1 pakelio „Voila“ kalakuto krūtinėlės viskio marinate

    ½ ananaso

    200 g salotų mišinio

    200 g braškių

    ½ svogūno

    10 g kalendros

    30 g alyvuogių aliejaus

    1. Kalakuto krūtinėlę kepkite iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje 80 min.

    2. Mėsai iškepus ją apliekite padažu, kuris yra pakuotėje – viskio marinatu.

    3. Ananasą supjaustykite riekelėmis.

    4. Apkepkite jas ant įkaitusio grilio.

    5. Ananasą uždėkite ant mėsos ir papuoškite kalendros lapeliais.

    6. Braškes supjaustykite smulkiais griežinėliais, svogūną susmulkinkite.

    7. Sumaišykite braškes, svogūną ir salotas.

    8. Viską pagardinkite alyvuogių aliejumi.

    #kalakutiena #ananasai #salotos #braškės #krūtinėlė

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg