Nekeptas šokoladinis pyragas su granatais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Nekeptas šokoladinis pyragas su granatais



6-8 asm.

Gaminimas 30 min.

Zzz 3 val.


Reikia:

  • 200 g riešutų

  • 150 g datulių be kauliukų

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio tarkuoto muskato riešuto

  • 50 g kakavos miltelių

  • 100 g klevų sirupo arba agavų nektaro

  • 70 g kokosų aliejaus

  • 1 šaukštelio vanilės pupelių ekstrakto

  • 1 granato

1. Riešutus, datules, druską ir muskatą sudėkite į maisto smulkintuvą ir malkite tol, kol masė taps lipni bei formuojama.

2. Paruoštoje formoje paskleiskite datulių-riešutų masę ir ją spausdami prie indo dugno bei šonų suformuokite deserto pagrindą. Kol gaminsite užpildą, pagrindą įdėkite į šaldytuvą.

3. Į dubenį sudėkite ir gerai sumaišykite kakavą, klevų sirupą, ištirpintą kokosų aliejų, vanilės pupelių ekstraktą bei žiupsnelį druskos. Paruoštą masę supilkite ant suformuoto pagrindo.

4. Ant šokoladinės masės užberkite granato vaisiaus sėklų ir lengvai paspauskite.

5. Paruoštą desertą įdėkite bent kelioms valandoms į šaldytuvą.


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg