top of page

Neišskiriamieji: čia vynas pasakė maistui „Taip“

Jei keliaujate su draugais Rygoje, „Vina Studija“ yra vieta, kurią būtinai turite aplankyti. Tiesa, jų mieste yra įsikūrusios net penkios, tad pasižiūrėkite, kuri jums labiausiai patinka.

VMG komanda lankėsi Elizabetes gatvėje esančioje studijoje. Kuo ši vieta žavi savo svečius – vyno mėgėjų širdys apsals nuo pasirinkimo, t. y. daugiau nei 900 vyno rūšių iš viso pasaulio. Pripažinti ir paslaugūs someljė pasiruošę jums padėti išsirinkti tinkamiausią vyną – tam, kad nepasiklystumėte tokioje gausoje. Be to, kaip juokaujama, skirtingi vynai dera prie skirtingos nuotaikos.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Džiugina tai, kad aplinka – nors elegantiška, bet nėra įpareigojanti. Galite tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis kiekviena akimirka, nes prie pasirinkto patiekalo bus priderintas geriausias vynas. Meniu rasite tiek gurmaniškų, tiek klasikinių europietiškos virtuvės patiekalų.

Kainos:

Užkandžiai: 2–5 Eur

Salotos: 7–12 Eur

Pagrindiniai patiekalai: 9–14 Eur

Desertai: apie 5 Eur

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Daugiau skanių vietų, kurias verta aplankyti Baltijos šalyse, rasite knygoje „99 Places of Taste in the Baltics“. Nežinantiems primename, kad trečius metus iš eilės geriausiu pasaulyje pripažinto VMG kulinarinio žurnalo leidėjai inicijavo išskirtinį projektą – pristatyti Baltijos šalių gastronominį pasaulį, apie kurį iki šiol plačiuoju mastu buvo mažai žinoma. To rezultatu tapo VMG kulinariniuose apdovanojimuose pristatyta knyga, kurioje parengti reportažai iš 99 skaniausių vietų Baltijos šalyse, tarp kurių – geriausi ir įdomiausi restoranai, barai, kavinės. Kiekvienai šaliai atstovauja 33 vietos. Knyga parengta anglų kalba.

Naujausi įrašai

bottom of page