top of page

Neeilinis realybės šou: rytoj startuoja VMG Kalėdų repeticija! (Transliacijos dienotvarkė ir svečiai

Jau šį šeštadienį portale VMGonline.lt repetuosime Kalėdas! Tikrai taip – jums nepasigirdo, vyks Generalinė Kalėdų repeticija su „Virtuvės mitų griovėjų“ komanda, nes mes manome, kad šventėms reikia pradėti ruoštis iš anksto. Todėl tiesioginės transliacijos iš VMG studijos metu ne tik gaminsime šventinius patiekalus (iš viso sužinosite 12 receptų), bet ir puošimės, ruošime dovanas, dekoruosime stalą ir priimsime svečius. Pristatome, kada ir kaip viskas vyks.

rumsas

Valerijos Stonytės nuotr.


11:00 val.

Startuoja 7 val. trukmės tiesioginė transliacija. Iš Vytauto Rumšo, kuris ves šią transliaciją, sužinosite, kokios staigmenos jūsų laukia ir pamatysite žmones, kurie lydės visos transliacijos metu. VMG šefai – Alfas Ivanauskas, Elžbieta Monkevič ir Paulius Janušas – jau galanda savo peilius.


orijus 2016 ruduo

11:15 val.

Atvyksta pirmasis svečias – žurnalistas, radijo laidų vedėjas, nenustygstantis vietoje keliautojas Orijus Gasanovas. Jis kartu su Alfu dekoruos šventinį stalą ir dalysis praktiniais patarimais, kaip tai padaryti. Kokius keisčiausius stalo dekorus jiems teko matyti? Ko niekada ant stalo jie nedėtų? Kurių šalių šventiniai papročiai patinka labiausiai? Nepamirškite jiems užduoti klausimų transliacijos metu!

12:00 val.

Svečiuose – nepakartojama Agnė Grigaliūnienė, mama, verslininkė, žurnalo „AŠ Ikona“ rubrikos apie vaikus redaktorė. Kol Alfas ją stebins savo specialiai šiam sezonui sukurtu silkės receptu, iš Agnės sužinosime, kokias ji paveldėjo Kalėdų tradicijas iš savo tėvų ir be ko ji neįsivaizduoja šių švenčių.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


12:30 val.

Tiesiai iš Tailando pas mus atskrenda didysis keliautojas Rimvydas Širvinskas-Makalius. Kuriose šalyse jis yra šventęs Kalėdas? Kokios būtų jo kelionių rekomendacijos šiuo laikotarpiu? Kada geriausia pirkti tokioms kelionėms bilietus? Nepraleiskite galimybės užduoti klausimų, nes dar yra užtektinai laiko šventinėms atostogoms susiplanuoti!

13:00 val.

Po kelionių grįžtame į Lietuvą ir su etnologe Nijole Marcinkevičiene kalbamės apie mūsų paveldėtas švenčių tradicijas ir modernias, kurias kuriame patys. Iš N. Marcinkevičienės sužinosime, kad prie stalo galima ne tik valgyti, bet ir įtraukti visą šeimą į žaidimus! Sveikatos, meilės, laimės paieškos ir burtai – šie dalykai niekada neišeina iš mados!

saugirdas

Valerijos Stonytės nuotr.


13:30 val.

Kol Alfas gamina vištą spanguolių marinate, VMG studijoje laukiame balsingojo žurnalisto ir viešųjų ryšių specialisto Saugirdo Vaitulionio, kuris niekada neslėpė, kad dėl maisto galėtų padaryti bet ką. Kaip atrodo S. Vaitulionio švenčių stalas ir ką visada pagamina sūnui mama Pajauta Vaitulionienė? Kaip elgtis prie stalo, kad paskui nebūtų viešųjų ryšių krizės? Pažadame juoko dozę, nes su S. Vaitulioniu niekada nebūna liūdna ir… tylu!

dovile

Valerijos Stonytės nuotr.


14:00 val.

S. Vaitulionį išlydime ir pasitinkame dainininkę, reklamos specialistę Dovilę Filmanavičiūtę, moterį, gaminančią tiek daug ir skaniai, kad pati drąsiai galėtų būti virtuvės šefė! Kokie buvo Dovilei šie metai ir ką ji savo mylimiausiems dės ant stalo? Kokios vyšnios ant torto ji norėtų ir kas būtų didžiausias metų stebuklas? Kokius filmus ji rekomenduotų Kalėdoms? Dovilė kalba taip, kad nebūtų gėdai nė vienai normaliai bobai, einančiai „out“!

14:30 val.

Dietologė Edita Gavelienė pasidalys aukso vertės patarimais, ką valgyti prieš, per ir po švenčių, kad, kaip sakoma, pilvas jums padėkotų! Tuo metu Alfas pereis prie vieno jautriausių šventinių klausimų – dovanų. Ką dovanoti ir nuo ko geriau susilaikyti? Kiek skirti dėmesio dovanai įpakuoti? Kada pradėti ruošti dovanas ir kiek į jas investuoti? O taip, net neabejojame, kad su šiais klausimais susiduriate kasmet – kaip ir mes!

15:00 val.

Šildysimės arbatomis su jų ekspertu Andriumi Žilinsku ir gražiąja snieguole, radijo stoties M-1 savireklamos vadybininke Ieva Stasiulevičiūte. Kokių dovanų laukia Ieva? Ką ji sako gavusi dovaną, kuri jai nelabai patinka? Ir kaip ji su tokiomis dovanomis elgiasi? Išgirsite praktinių patarimų tiek moterims, tiek vyrams!

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


15:30 val.

Charizmatiškoji Zosė Ilganosė, VMGonline.lt portalo vyr. redaktorė Agnė Pačekajė, visus metus renka įdomiausias žmonių istorijas, kuriomis žada pasidalyti ir su Kalėdų repeticijos žiūrovais. Juk per Kalėdas su artimaisiais galime apžvelgti visus metus. Koks žmogus jai paliko didžiausią įspūdį, o kokia istorija pravirkdė? Ko ji šiemet išmoko? Agnė žada pasidalyti ir visus sunkmečius iškentusiu Smetonos laikų receptu, paveldėtu iš močiutės! Sužinosime, kas yra ir kaip valgomos „auselės“ jos šeimoje.

16:00 val.

Atsisveikiname su Alfu. Jis išvyksta ruoštis savo pranešimui „Kaip atsidurti tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje?“, kurį skaitys konferencijoje „Laukiu pirmadienio“. Bet VMG studijoje veiksmas vyksta toliau – Elžbieta Monkevič, „Verdu ir kepu“ žurnalo vyr. redaktorė ir VMG kulinaras Paulius Janušas gamins šventiniam stalui skirtus desertus ir salotas.

inside

Valerijos Stonytės nuotr.


17:10 val.

Mūsų paskutinė dovana – Alfo pranešimas tiesiai iš „Litexpo“ rūmuose vykstančios konferencijos „Laukiu pirmadienio“. Po to daugiau niekada nekils klausimų, kaip tinkamu laiku atsidurti tinkamoje vietoje!

18:00 val.

Alfas atsisveikina su žiūrovais. Tikimės, kad mūsų patarimai ir visa praktinė informacija jums buvo naudinga ir padės sulaukti Kalėdų be papildomų streso gramų!

Naujausi įrašai

bottom of page