top of page

Nauji bananų duonos drabužiai




Visi žino, ką reikia daryti su pradėjusiais težti ir juoduoti bananais. Žinoma, kad „išrengti“, sutrinti, įmušti kiaušinį, įberti miltų, dar šio bei to ir kepti bananų duoną. Nuotraukoje viršuje – normali, gražiai iškepusi bananų duona. Instagramerių nuotraukose apačioje – tai, ko galbūt dar nematėte ir neragavote. Ta pati panelė, tik kita suknelė!

Banamisas – tai bananų duona tiramiso kailyje. Jam gaminti labiausiai tinka šokoladinė bananų duona. Visa kita – tiramiso klasika.Deserto desertas.Bananų duona yra duona ar pyragas? Nesvarbu, svarbu tik tai, kad iš vieno deserto visada galima sukurti dar geresnį. Ant duonos riekelių klojamos bananų riekės, barstomos riešutais ir apliejamos karameliniu padažu.



Bananų duonos granola.Užmaišykite bananų duonos tešlą be kiaušinių, o miltus keiskite avižiniais dribsniais, gardinkite riešutais, cinamonu ir kitokiais gėriais. Tešlą liekite į skardą, iškepkite vis pamaišydami masę, atvėsinkite, sutrupinkite, užpilkite jogurtu ir skanaus!



Ledai! Bananų duona, mėgstami ledai ir kiti skanūs priedai ant viršaus.



Sumuštiniai-pyragėliai. Riekelėmis supjaustyta duona, kreminis sūris, riešutų sviestas ir pjaustyti vaisiai. Genialu.




Vėlyvųjų pusryčių „razina“. Kai niekur nereikia skubėti ir gali mėgautis nuo pirmo iki paskutinio kąsnio – bananų duona su bananais.

Klasikinis bananų duonos receptas yra čia: http://vmgonline.lt/receptai/bananu-duona/

Išdrįskite į tą patį pažiūrėti kitaip!


Naujausi įrašai

bottom of page