top of page

Nauja kulinarinė laida šeimai „Verdu ir kepu“ virtuvę pavers žaidimų aikštele


Šiandien startuoja nauja kulinarinė laida, pareigą gaminti šeimai paversianti smagiu žaidimu, į kurį ilgainiui įsitrauks visi šeimos nariai! Tai garantuoja laidos prodiuseris Alfas Ivanauskas ir vienas jos vedėjų, jauniausias virtuvės šefas Lietuvoje – Rokas Galvonas.


Šefas Rokas Galvonas, kulinarinė laida Verdu ir kepu, Alfas Ivanauskas
Šarūno Jaskutėlio nuot.

Du kartus per savaitę, kiekvieną antradienį ir penktadienį, jaunieji virtuvės talentai gamins paprastus, skanius, šeimos stalui subalansuotus patiekalus, dalinsis patirtimi ir patarimais, kurių dėka maisto gaminimas Jums taps lengva, žaisminga ir malonia veikla. Jokių „per sudėtinga“, „man nepavyks“, „šito geriau net nebandysiu“ – nes jeigu pavyks Rokui ir jo jaunajai kolegei, tikrai pavyks ir jums!

Girdėjote apie žaliąjį aliejų, bet niekada jo negaminote? Norite išsikepti steiką, bet manote, kad tai sudėtinga? Niekada nesiryžote aplieti pyrago glaistu, nes manėte, kad tai – desertų šefo reikalas? Jūs galite viską  ir laidos vedėjai tai įrodys!

Jaunųjų laidos vedėjų žaismingumas, drąsa improvizuoti ir kurti virtuvėje, padės jums atsipalaiduoti ir suprasti, kad gamindami valgyti jūs ne darbą dirbate, o kuriate! „Tokia ir yra laidos misija – įkvėpti žiūrovą virtuvę paversti ta vieta, kurioje smagu, nieko nereikia bijoti, viskas yra įmanoma ir viskas pavyksta“, – sako laidos prodiuseris Alfas Ivanauskas. – Laidoje kaip vedėjai debiutuoja du jauni kulinarijos talentai, į kuriuos žiūrint norisi džiaugtis ir pačiam kuo greičiau lėkti į virtuvę, ką nors skanaus pasigaminti. „Kai buvau dvidešimties metų gaminti mėgstantis jaunuolis, neturėjau galimybės turėti savo kulinarinę laidą, todėl man labai džiugu, kad dabar kartu su komanda galiu palaikyti kylančias kulinarijos žvaigždes, padėti užauginti naują ir talentingą virtuvės šefų kartą.“ Jaunieji laidos vedėjai yra pavyzdžiai, kuriais norisi sekti, iš jų ir kartu su jais mokytis. Ypač jaunajai kartai, nes šie du žmonės yra tarsi įrodymas: jeigu galiu aš – gali ir tu.

Šefas Rokas Galvonas, kulinarinė laida Verdu ir kepu, Alfas Ivanauskas
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Vienas laidos vedėjų – Rokas Galvonas. Jis yra jauniausias virtuvės šefas Lietuvoje, kuris gamina nuo vaikystės ir būdamas vos dvidešimties valdo jau tris restoranus. „Iki pavasario karantino mes visi bėgome, skubėjome ir buvome pamiršę savo namų virtuves. Karantinas priminė maisto gaminimą namuose, daugelis suprato ir įsitikino, kad tikrai gali, moka ir tai yra „faina“, todėl aš linkiu ir toliau eksperimentuoti, bandyti. Laidoje rodysime, kaip lengvai ir greitai iš paprastų produktų, kurių tikrai yra kiekviename šaldytuve ir spintelėse, pasigaminti įdomius ir skanius patiekalus“.

Kitą savaitę supažindinsime su antrąja laidos „Verdu ir kepu“ vedėja. 

Laida orientuota į šeimos gyvenimą, daug dėmesio skirs individualiems poreikiams ir sezoniškumui. „Netoleruojate glitimo, bet norite išsikepti greitų sausainiukų? Laidos vedėjai tuo pasirūpins. Lauktuvių iš kaimo gavote kibirą šaltalankių ir dabar nežinote, ką su jais daryti? Mes žinome ir parodysime!”, – sako Alfas Ivanauskas, daugelio kulinarinių laidų prodiuseris ir vedėjas. Jo vadovaujama komanda kuria keturis kartus per savaitę rodomą, populiarumo rekordus mušantį „Alfo didysis kulinarinis šou”, ir sekmadieninį „Skonio iššūkį“, kurį veda charizmatiškoji Dovilė Filmanavičiūtė.


Visiškai nesvarbu, kiek jums metų, kokia Jūsų profesija – jeigu geriausia meditacija jums yra pro orkaitės stiklą žiūrėti į besipučiantį pyragą ar maišyti jaukumu kvepiantį troškinį – laida „Verdu ir kepu“ kaip tik Jums.  Pirmąją laidą galite pažiūrėti ČIA


Susitikime kiekvieną antradienį ir penktadienį vmgonline.lt, taip pat feisbuko profiliuose @vmgonline.lt ir @verdu ir kepu.


Iki skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page