Naminis ajoli padažas
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Naminis ajoli padažas


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 10 min.

Reikia:

  • 1 česnako galvos

  • 250 g aliejaus

  • 100 ml augalinio pieno

  • 1 šaukštelio neaštrių garstyčių

  • ½ citrinos sulčių

  • Žiupsnelio druskos

1. Česnako galvą kepkite orkaitėje, kol suminkštės. Kai atvės, išspauskite česnako skiltelių minkštimą.

2. Sudėkite česnaką, aliejų, pieną ir garstyčias į plakimo indą. Plakite, kol padažas sutirštės – iš pradžių laikydami plaktuvo kotą labai žemai, o kai padas pradės tirštėti, galima palengva kelti trintuvo kotą.

3. Paskaninkite citrinos sultimis ir druska.



ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg