AŠ Ikona vmgonline

Morkų užtepėlė su graikišku jogurtu



6-8 asm.

Gaminimas 25 min.


Reikia:

  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus

  • 3 skiltelės česnako

  • 1 šaukštelis cukraus

  • 1 stiklinė smulkiai sutarkuotų morkų

  • 100 g graikiško tiršto jogurto

  • druskos ir citrinos sulčių pagal skonį

1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir, nustatę vidutinę kaitrą, 1–2 minutes pakepinkite susmulkintą česnaką. Sudėkite morkas, suberkite cukrų, sumažinkite kaitrą ir pašutinkite maždaug 5 minutes.

2. Morkas ataušinkite ir sumaišykite su jogurtu, įberkite druskos pagal skonį, pagardinkite citrinų sultimis. Jei labai tiršta, galima įpilti truputį vandens.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg