Mitais apgaubtas aliejus: išteisinti ar pasmerkti? (laidos įrašas)

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Mitais apgaubtas aliejus: išteisinti ar pasmerkti? (laidos įrašas)

    Pripažinkime, aliejus asocijuojasi ne su sveiku maistu, o, greičiau, riebiais, nesveikų kalorijų persotintais patiekalais. Vieni gydytojai šaukia, kad aliejaus reikia kuo mažiau, kiti – kad jis būtinas mūsų organizmui.

    Kulinarijoje aliejus naudojamas daugybėje sferų – ne tik blynams kepti ar salotoms gardinti, tačiau būtina žinoti, kiek ir kokio aliejaus naudoti, kad nauda sveikatai galiausiai nevirstų antsvorio priežastimi. Koks aliejus – sveikiausias, o į kokį net neverta kreipti dėmesio, atsako Guoda Azguridienė, sveikos mitybos specialistė.

    Apie pačius aliejus ir naujausias jų rūšis Alfas Ivanauskas ir Rima Aukštuolytė kalbėjosi su aliejų gamintojais, tarp jų – su sparčiai į populiariausių aliejų gretas besibraunančios „Copper/Field“ kanapių aliejų gaminančios įmonės atstovu Robertu Ulinsku.

    „Žinių radijo“ eteryje susitinkame kiekvieną ketvirtadienį, 16:08 val.


    #valgomesveikai #alyvuogės #aliejus #riebalai #palmiųaliejus #rimaaukštuolytė #AlfasIvanauskas #sveikata

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg