Mitais apgaubtas aliejus: išteisinti ar pasmerkti? (laidos įrašas)
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Mitais apgaubtas aliejus: išteisinti ar pasmerkti? (laidos įrašas)

Pripažinkime, aliejus asocijuojasi ne su sveiku maistu, o, greičiau, riebiais, nesveikų kalorijų persotintais patiekalais. Vieni gydytojai šaukia, kad aliejaus reikia kuo mažiau, kiti – kad jis būtinas mūsų organizmui.

Kulinarijoje aliejus naudojamas daugybėje sferų – ne tik blynams kepti ar salotoms gardinti, tačiau būtina žinoti, kiek ir kokio aliejaus naudoti, kad nauda sveikatai galiausiai nevirstų antsvorio priežastimi. Koks aliejus – sveikiausias, o į kokį net neverta kreipti dėmesio, atsako Guoda Azguridienė, sveikos mitybos specialistė.

Apie pačius aliejus ir naujausias jų rūšis Alfas Ivanauskas ir Rima Aukštuolytė kalbėjosi su aliejų gamintojais, tarp jų – su sparčiai į populiariausių aliejų gretas besibraunančios „Copper/Field“ kanapių aliejų gaminančios įmonės atstovu Robertu Ulinsku.

„Žinių radijo“ eteryje susitinkame kiekvieną ketvirtadienį, 16:08 val.


#valgomesveikai #alyvuogės #aliejus #riebalai #palmiųaliejus #rimaaukštuolytė #AlfasIvanauskas #sveikata

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg