Mini cepelinai su antienos ir špinatų padažu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Mini cepelinai su antienos ir špinatų padažu



    4 asm.

    Gaminimas 30 min.


    Reikia:

    • 250 g ančiukų filė su oda

    • 100 g mėlynojo svogūno

    • 3 skiltelių česnako

    • 200 g pievagrybių

    • 100 g špinatų

    • 200 g grietinėlės

    • 1 kg cepelinų tarkių

    • žiupsnelio maltos kalendros

    • žiupsnelio malto muskato riešuto

    • druskos, pipirų

    1. Nusausinkite antienos filė popieriniu rankšluosčiu ir nulupkite odą. Likusią mėsos dalį supjaustykite pailgais gabalėliais.

    2. Supjaustykite ančiukų odelę mažais kubeliais ir kepkite keptuvėje be riebalų. Pagardinkite druska ir pipirais. Kai apskrus, riebalus nupilkite į kitą keptuvę, kurioje kepsite antieną. Paskrudintus odos traškučius perdėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų likusį riebalą ir išliktų traškūs.

    3. Į keptuvę su antienos gabaliukais sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kapotą česnaką ir pievagrybius. Pagardinkite malta kalendra ir muskato riešutu. Šiek tiek apkepkite ir sudėkite špinatus. Supilkite grietinėlę.

    4. Į verdantį vandenį įdėkite iš cepelino tarkio suformuotus rutuliukus. Virkite 10 min.

    5. Į lėkštės centrą pilkite padažą ir įdėkite bulvių kukuliuku, pabarstykite anties odos traškučiais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg