Midijos su dešrelėmis ir alaus padažu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Midijos su dešrelėmis ir alaus padažu



4 asm.

Gaminimas 25 min.


Reikia:

  • kelių saliero stiebų

  • 2 skiltelių česnako

  • 1 svogūno

  • 400 g midijų

  • 250 g šviežių triušienos dešrelių

  • žiupsnelio kmynų

  • 2 šaukštų kapotų svogūnų laiškų, krapų arba petražolių

  • ½ stiklinės alaus

  • grietinėlės

  • šlakelio alyvuogių aliejaus

  • druskos, juodųjų pipirų

1. Supjaustykite kubeliais svogūną, salierus ir česnaką.

2. Nedideliais gabalėliais supjaustykite dešreles.

3. Puode su šlakeliu aliejaus apkepkite svogūnus, kol gražiai apskrus.

4. Tuomet sudėkite salierus, česnaką ir kmynus.

5. Sudėkite dešreles ir kepkite dar kelias minutes.

6. Supilkite alų, išmaišykite ir uždengę patroškinkite 5 min.

7. Įberkite druskos, pipirų, supilkite grietinėlę ir patroškinkite dar apie 5 min.

8. Patiekite apibarstę žalumynais.


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg