Midijos raudonojo vyno padaže

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Midijos raudonojo vyno padaže



    4 asm.

    Gaminimas 20 min.


    Reikia:

    • 1 kg midijų

    • 100 g konservuotų pomidorų savo sultyse

    • 2 šaukštų žuvies padažo

    • 2 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus „Classic“

    • 500 ml raudonojo sauso vyno

    • 5 skiltelių česnako

    • druskos, pipirų

    • šviežių petražolių

    • šviežių bazilikų

    1. Prikaistuvyje aukštais kraštais užvirkite vandenį, suberkite midijas ir virkite, kol geldelės atsidarys. Išgriebkite midijas. Laikykite šiltai.

    2. Kitame prikaistuvyje įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą česnaką, supilkite žuvies padažą, pomidorus ir vyną. Užvirkite.

    3. Sudėkite midijas, pagardinkite druska, pipirais.

    4. Suberkite smulkintas petražoles ir bazilikus.


    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg