Midijos alaus padaže

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Midijos alaus padaže



    4 asm.

    Gaminimas 20 min.


    Reikia:

    • žiupsnelio šviežių bazilikų

    • žiupsnelio šviežių čiobrelių

    • 1 citrinos sulčių

    • 350 ml šviesaus alaus

    • 3 skiltelių česnako

    • 2 šalotinių svogūnų

    • 2 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“

    • 2 šaukštų sviesto

    • 1 kg midijų

    • žiupsnelio šviežių petražolių

    • druskos, pipirų

    1. Prikaistuvyje aukštais kraštais įkaitinkite aliejų ir 1 šaukštą sviesto. Suberkite smulkintą svogūną, česnaką ir čiobrelius. Pakepinkite.

    2. Suberkite midijas ir pakepinkite apie minutę.

    3. Supilkite alų. Uždenkite ir ant lengvos ugnies troškinkite apie 10 min.

    4. Sudėkite likusį sviestą, smulkintas petražoles ir bazilikus, supilkite citrinos sultis, pagardinkite druska ir pipirais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg