Metas grilinti! Marinatas mėsai su medumi, pelnysiantis visų simpatijas

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Metas grilinti! Marinatas mėsai su medumi, pelnysiantis visų simpatijas


    Sujungę pajėgas su VMG Kulinarijos studijos vadovu Pauliumi Janušu VMGonline.lt tęsia grilio sezono receptų seriją. Ją pradėjome nuo bruknių ir adžikos marinato, o šiandien skelbiame jau septintąjį receptą. Priešakyje laukia dar du. Šis medaus, garstyčių ir raudonėlio marinatas vienareikšmiškai skirtas mėsai: triušienai, kiaulienai, vištienai, kalakutienai ir antienai.

    Medaus, garstyčių ir raudonėlio marinatas

    • saujelės čiobrelio

    • saujelės raudonėlio

    • 100 g grūdėtųjų garstyčių

    • ½ citrinos

    • 300 g aliejaus

    • 50 g medaus

    • 50 g sojų padažo

    Sumaišykite visus ingredientus.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg