AŠ Ikona vmgonline

Marinuotų burokėlių sriuba su putpelių kiaušiniais



3-4 asm.

Gaminimas 5 min.


Reikia:

  • 500 g marinuotų burokėlių

  • 1 l kefyro

  • 6–8 virtų putpelių kiaušinių

  • 1 šaukštelio balzaminio acto

  • 1 šaukštelio cukraus

  • 1 saujos krapų

  • druskos, juodųjų pipirų

  • burokėlių daigų

  • burokėlių lapų papuošimui

1. Maisto smulkintuvu pusę kiekio marinuotų burokėlių sutrinkite su kefyru, iki vientisos masės. Paskaninkite cukrumi, balzaminiu actu, druska ir pipirais. 2. Likusius burokėlius išdėliokite lėkštėse kartu su burokėlių daigais, putpelių kiaušinių puselėmis, krapais ir užpilkite kefyro mišiniu.

ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg