Grilio metas: marinatas, kuris ir žuviai, ir mėsai!
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Grilio metas: marinatas, kuris ir žuviai, ir mėsai!

VMGonline.lt tęsia grilių sezono receptų seriją. Ją pradėjome nuo marinatų – bruknių ir adžikos, barbekiu su garstyčiomis ir avietėmis ir tahinio ir granatų. Lašišai, kiaulienai, vištienai, triušienai, šamui, karpiui marinuoti prireiks šakelės aitrios ir išskirtinio skonio žolelės peletrūno, dar vadinamu vaistiniu kiečiu. Be pastarojo marinatą ruošiame iš kalendrų sėklų ir citrinų gabalėlių.

Valerijos Stonytės nuotr.


Peletrūno, citrinų ir kalendrų marinatas

  • ½ citrinos

  • kelių skiltelių česnako

  • saujelės peletrūno

  • 4 šaukštelių kalendrų sėklų

  • 200 g aliejaus

  1. Citriną supjaustykite. Česnaką susmulkinkite. Visus ingredientus sumaišykite.

#Peletrūno #marinatai #citrinųirkalendrųmarinatas #kalendrųsėklos #peletrūnas #marinatas

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg