top of page

Mariah Carey: „Jūs nekęsite mano dietos“

Tai oficialu – šiandien ir rytoj yra paskutinės dienos, kuriomis dar galite klausytis kalėdinių dainų, o tarp jų ir jau 23 metus skambančio Mariah Carey hito „All I Want For Christmas Is You“. Kitą kartą šias dainas visu garsu bus galima klausyti tik po metų. Kartais iš amerikiečių dainininkės Mariah dar yra pasišaipoma, kad jos karjerą nulėmė tik viena daina, ar tai, kad ji prisimenama tik prieš Kalėdas. Taip nėra! Didelio dėmesio sulaukė ir neseniai dainininkei atlikta skrandžio mažinimo operacija. Per Naujuosius ji valgys daug mažiau, bet ką?



A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Dec 17, 2017 at 10:31pm PST



A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Nov 23, 2017 at 5:02pm PST



A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on May 19, 2017 at 9:00pm PDT

Griebtis chirurgijos žvaigždė sumojo dėl žiniasklaidoje nuaidėjusių patyčių dėl jos kūno ir asmeninio diskomforto. Dainininkė praneša, kad dabar jaučiasi daug laimingesnė. Prieš tai ji buvo išbandžiusi daugybę dietų, bet visos jos, anot slapto šaltinio, dainininkę tik liūdino ir nedavė matomų rezultatų. Dabar ji suvalgo daug mažiau ir vis tiek jaučiasi soti. Prieš metus Mariah prisipažino, kad jos mitybos laikytis ypač sunku, ir bet kuriam kitam žmogui ji būtų nepakenčiama. Dainininkė kasdien valgo tik du produktus – norvegišką lašišą ir kaparėlius. Taip ji maitinasi tam, kad gautų kuo daugiau baltymų. Kad ir kaip žvaigždės išpopuliarina savo dietas, ši medikų buvo griežtai kritikuojama dėl nepakankamo naudingųjų medžiagų kiekio. Yra žinoma, kad Mariah ypač mėgsta vištienos salotas su šiek tiek majonezo ar garstyčių bei sušį.



A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Feb 5, 2017 at 2:19pm PST



A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Dec 22, 2016 at 9:35am PST



A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Nov 24, 2016 at 6:45pm PST

Po operacijos moteris ir toliau siekia maitintis kuo sveikiau, nes, anot jos, metant nereikalingus kilogramus, 90 proc. sėkmės lemia būtent mityba. Dainininkė nepamiršta ir sporto – kelis kartus per savaitę į parką ji išeina ilgiems pasivaikščiojimams ir apsilanko baseine, kur užsiima povandeniniais pratimais. Tad ką per Naujuosius valgys Mariah? Priklausomai nuo to, kur dainininkė juos pasitiks. Ji nėra abejinga naujovėms, todėl vykdama į Amsterdamą žūtbūtinai norėjo paragauti keksiuko su kanapėmis.



A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Nov 24, 2016 at 6:25pm PST



A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Nov 24, 2016 at 6:20pm PST



A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Nov 24, 2016 at 5:57pm PST

Naujausi įrašai

bottom of page