Margas pyragas su juodųjų serbentų uogiene

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Margas pyragas su juodųjų serbentų uogiene


    Reikia:

    • 80 g viso grūdo miltų

    • 80 g išlukštentų pistacijų

    • 20 g juodųjų sezamų

    • 100 g cukranendrių cukraus

    • 100 g cukranendrių cukraus

    • 3–4 šaukštų juodųjų serbentų uogienės


    1. Į dubenį suberkite miltus, pasmulkintas pistacijas, juoduosius sezamus ir cukranendrių cukrų. Sutarkuokite sviestą ir sudėkite į dubenį su miltais, riešutais ir cukrumi. Viską sutrinkite pirštais iki smulkių kruopelyčių. Arba sudėkite visus produktus į smulkintuvo indą ir susmulkinkite smulkintuvu, o pistacijas berkite jau susmulkintas.

    2. Paruoškite 20–22 cm skersmens formą. Trupinius padalykite į dvi nelygias dalis – didesnę suberkite į formą ir lengvai paspauskite. Sudėkite uogienę, aplyginkite ir suberkite likusius trupinius. Kepkite apie 30 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg