Jums reikės (4 asmenims):
200 g „Morelli“ makaronų su pipirais ir citrinomis („Assorti“)
250 g karštai rūkytos skumbrės
1 nedidelio raudonojo svogūno
50 g saulėje džiovintų pomidorų
50 g parmezano sūrio („Assorti“)
150 g šilauogių
50 g sultenių ar kitų mėgstamų salotų
kelių šaukštų šviežio pesto „Genovese“ („Assorti“)
Gaminimas (30 minučių):
Išvirkite makaronus taip, kaip nurodyta ant pakuotės.
Makaronus sumaišykite su plėšyta skumbre, pjaustytais svogūnais ir saulėje džiovintais pomidorais.
Sudėkite sultenes ir šilauoges.
Apibarstykite sūrio drožlėmis ir pagardinkite pesto padažu.
#šilauogės #24valandos #makaronai #skumbrė #Kulinariniaitriukai