Liežuvio paštetas
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Liežuvio paštetas



8-10 asm.

Gaminimas 30 min.

Virimas 3 val.


Reikia:

  • ~ 1 kg jaučio liežuvio

  • 1 ryšulėlis prieskoninių žolelių

  • 1 morka

  • 1 svogūnas

  • Nedidelis gabaliukas saliero šaknies

  • Druskos

  • 1 šaukštelis česnakinių pipirų

  • ½ šaukštelio tarkuoto muskato riešuto

  • 1 šaukštelis džiovintų čiobrelių

  • 200 g sviesto

  • 1 šaukštelis druskos

1. Liežuvį išvirkite su morka, svogūnu, salieru. Virdami gausiai pasūdykite. Virkite, kol liežuvis bus visiškai minkštas.

2. Išimkite, nuvalykite, pusę liežuvio supjaustykite vienodais kubeliai, kitą pusę sumalkite.

3. Prieskonius sumaišykite su 125 g sviesto, druska ir maltu liežuviu, o po to viską sumaišykite su supjaustytu liežuviu. Sudėkite masę į stiklainius.

4. Likusį sviestą užvirkite ant mažos ugnies, perkoškite ir užpilkite ant mėsos. Stiklainius uždarykite, laikykite šaldytuve.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg