Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Lengvutė vakarienė: šilkinis tofu su špinatais

Jeigu vakare norisi kažko, bet nesinori apsunkti, rekomenduojame veganišką patiekalą – šilkinį tofu su špinatais.

Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

2-3 asm.

Gaminimas 20 min

Tofu su špinatais reikia:

  • 200 g špinatų

  • 2 skiltelių česnako

  • Aliejaus (kepti)

  • 50-60 ml sojų padažo

  • 15-20 ml ryžių acto

  • 300 g šilkinio tofu

  • Skrudintų orkaitėje žiedinio kopūsto lapų

  • 2 nori lapų

  • Sezamų pabarstyti

1. Suberkite špinatus ir smulkintus česnakus į wok keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepkite, kol sumažės tūris. Pagardinkite dalimi sojų padažo ir ryžių actu.

2. Tofu patiekite ant špinatų pagalvės. Sudėkite žiedinių kopūstų lapus, smulkintus nori lapus, užpilkite sojų padažo ir pabarstykite sezamais.

Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg