AŠ Ikona vmgonline

Lengva, bet sotu: šilkinis tofu su špinatais


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

2-3 asm.

Gaminimas 20 min

Reikia:

  • 200 g špinatų

  • 2 skiltelių česnako

  • Aliejaus (kepti)

  • 50-60 ml sojų padažo

  • 15-20 ml ryžių acto

  • 300 g šilkinio tofu

  • Skrudintų orkaitėje žiedinio kopūsto lapų

  • 2 nori lapų

  • Sezamų pabarstyti

1. Suberkite špinatus ir smulkintus česnakus į wok keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepkite, kol sumažės tūris. Pagardinkite dalimi sojų padažo ir ryžių actu.

2. Tofu patiekite ant špinatų pagalvės. Sudėkite žiedinių kopūstų lapus, smulkintus nori lapus, užpilkite sojų padažo ir pabarstykite sezamais.

Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg