top of page

LAIKU KELIAUJANTYS INDAI

„Versace“ ir „Rosenthal“ prekės ženklai gerai pažįstami tiems, kurie siekia aukštos kokybės ir tobulybės. „Rosenthal“ vienija tradicijas ir inovacijas, o „Versace“, be abejonės, yra vienas žinomiausių, spalvingiausių ir prabangiausių ženklų pasaulyje. O kas nutinka, kai du tokie ženklai susitinka? Sukuriami elegantiški, rafinuoti stalo indai! Netrukus vasaris – meilės, dovanų ir galantiškumo mėnuo, kai norisi pakviesti damą prie stalo, kuris serviruotas ne bet kokiais, o šių prekės ženklų sukurtais indais.

ĮKVĖPTA ISTORIJOS

14284-403624-27425_f

Kolekcijos „Les Rêves Byzantins“ rėmelis


Šią kolekciją įkvėpė skirtingi istoriniai periodai ir kultūros. Kai kurios detalės atskleidžia egzotiškus džiunglių ritmus, o kitos – baroko ikonografiškumą, kurį atkūrė „Versace“ meistrai. Neįtikėtina, bet keliauti laiku galima vos pažvelgus į šiuos indus, kuriuose atgyja kažkada paslėpti lobiai, gaivinančiai prabangūs sodai ar antikos formos. Taigi, induose persipina vaizduotę audrinantys istoriniai scenarijai, mitai ir simbolizmas.

PAGAMINTA IŠ…

Perkelti prabangius vaizduotės sapnus ant įprastų indų „Versace“ negalėtų sau leisti. Šie indai pagaminti iš aukščiausios kokybės porceliano, krištolo ir įrankių, kuriuos sukūrė „Rosenthal“. Vienas malonumas tyrinėti „Versace“ kruopščiai įdiegtas moderniai inovatyvias detales, kurios tinka unikaliems namams, mylintiems estetiką.

19300-409606-14230_f

Kolekcijos „Barocco“ arbatinukas


KELIONĖ LAIKU – ĮMANOMA!

Besiruošdami romantiškoms vasario vakarienėms, pagalvokite apie šį tą ypatingo ir iki šiol neregėto. Idealu serviruoti stalą indais, kurie jį paverčia fantasmagorišku laiko žemėlapiu. „Versace“ sukurtas stilius įkvepia gaminti kitaip – galbūt atrasite baroko virtuvės valgius, o gal mėgausitės vakariene taip, kaip tai darydavo antikos deivės.

Naujausi įrašai

bottom of page