Lašišos sriuba

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Lašišos sriuba



    4 asm.

    Gaminimas 30 min.


    Reikia:

    • 1 svogūno

    • Sviesto (kepti)

    • 1–1,5 l žuvies sultinio (išvirto iš žuvies galvos ir kaulų)

    • 4 didelių bulvių

    • 300 g lašišos filė

    • 1 šaukšto miltų

    • 400 ml pieno

    • Krapų

    1. Svogūną supjaustykite kubeliais ir apkepkite su sviestu.

    2. Sudėkite į verdantį sultinį. Bulves supjaustykite kubeliais, taip pat supjaustykite ir žuvį. Sudėkite bulves į verdantį sultinį ir virkite apie 10 minučių, tada įdėkite žuvį.

    3. Miltus sumaišykite su nedideliu pieno kiekiu, stebėkite, kad nesusidarytų grūdeliai. Supilkite visą pieną ir virkite dar kelias minutes.

    4. Patiekite su smulkintais žalumynais (pagal skonį).


    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg