Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Lėtiems pusryčiams – šakšukos receptas


Kerniaus Pauliukonio nuotr.

2 asm.

Gaminimas 1 min. 20 sekundžių


Reikia:

  • Kumino

  • Kalendrų

  • Skardinės savo sultyse konservuotų pomidorų

  • Saldžiosios arba aitriosios paprikos

  • Kelių skiltelių česnako

  • Svogūno

  • 4 kiaušinių

  • Ypač tyro alyvuogių aliejaus

  • Cukraus sirupo (jei būtų per rūgštu)

1. Svogūną, česnakus, papriką sudėkite į trintuvą. Įberkite kumino.

2. Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Sudėkite gautą masę ir ją pakepinkite.

3. Supilkite skardinę savo sultyse konservuotų pomidorų. Palaukite, kol užvirs.

4. Įmuškite kiaušinius.

5. Pagardinkite druska ir pipirais.

6. Baikite kepti keptuvėje arba orkaitėje. Apibarstykite kalendros lapeliais.

Dar vieną, dvigubos šakšukos, receptą rasite ČIA


Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg