Kvapnus varškės pyragas

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Kvapnus varškės pyragas



    6-8 asm.

    Gaminimas 25 min.

    Kepimas 45 min.

    Orkaitės t-ra 180 °C


    Reikia:

    • 120 g sviesto

    • 120 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

    • 40 g kakavos

    • 150 g miltų

    • 1 šaukštelio kepimo miltelių

    • 50 ml vandens

    Varškės masei:

    • 400 g varškės

    • 2 šaukštų DANSUKKER miltelinio cukraus

    • 1 kiaušinio

    • 1 šaukšto miltų

    • 1 šaukšto cukruotų imbierų

    • 100-120 g apelsinų džemo

    • 1 šaukšto krakmolo

    Pabarstams:

    • 50 g sviesto

    • 50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

    • 50 g migdolų

    • 50 g miltų

    1. Sudėkite šaltą sviesta į kombainą, berkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, kakavą, miltus,. Kepimo miltelius ir viską susmulkinkite iki smulkių kruopelyčių. Įpilkite vandens ir greitai užminkykite tešlą. Ilgai neminkykite, tik kad susijungtų.

    2. Varškės masei sudėkite į trintuvo indą varškę, DANSUKKER cukraus miltelius, 1 kiaušinį ir miltus. Viską sutrinkite. Smulkiai supjaustykite imbierus ir įmaišykite į varškę.

    3. Apelsinų džemą sumaišykite su krakmolu.

    4. Pabarstams kelis riešutus atidėkite, likusius produktus suberkite į kombainą ir sutrinkite iki smulkių trupinių.Į formą išklotą kepimo popieriumi sudėkite kakavinę tešlą, patepkite apelsinų džemo įdaru, uždėkite varškės įdarą ir užberkite pabarstus. Atidėtus migdolus stambiai sukapokite ir užberkite ant viršaus.

    5. Kepkite apie 45 min. iki 180°Cįkaitintoje orkaitėje. Išimkite, aušinkite formoje 15 min, o po to atvėsinkite ant grotelių.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg