Kulinarinės 2017 m. prognozės: šlovinsime raugintus kopūstus ir filipiniečius
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Kulinarinės 2017 m. prognozės: šlovinsime raugintus kopūstus ir filipiniečius

Pirmoji Naujųjų metų savaitė leidžia ne tik dalyti pažadus, bet ir plačiai prognozuoti tai, kas metų pabaigoje gali būti visai pamiršta. Tai daro ir gastronominiai portalai, į kurių akiratį pateko beveik 80 produktų, kuriems prognozuojamas pripažinimas. Visas spėliones į vieną vietą patupdęs gastronominis portalas Eater.com pastebi, kad daržovės, patiekalai iš maisto atliekų ir filipiniečių virtuvė tikrai turi dideles galimybės būti sėkmingais. Na, o visų kitų spėlionių pagrįstumą parodys laikas ir mes, patys valgytojai, nusprendę, ar viską norime gardinti aktyvintąja anglimi, dažyti purpurine spalva ir barstyti maistinių mielių dribsniais.

Apie 2017 m. maisto ir gėrimų tendencijas buvo kalbėta ir per „Žinių radiją“ transliuojamoje laidoje „Skonio iššūkis“. Laidos įrašą galite rasti ČIA.

  1. Adaptogenai – įvairios žolelės, grybai ir šaknys, prisitaikantys prie organizmo poreikių ir kovojantys su stresu („Bon Appetit“)

  2. Afrikos virtuvė („National Restaurant Association“)

  3. Alternatyvūs begliuteniai makaronai („Whole Foods“)

  4. Itališkas didžestyvas – žolelių likeris „Amaro“ („Bon Appetit“)

  5. Artizaninės mėsinės („Bloomberg“, „National Restaurant Association“)

  6. Autentiškos etninės virtuvės („National Restaurant Association“)

  7. Jautiena („James BEard Foundation“)

  8. Krūtininė („GrunHub“)

  9. Kruopų, daržovių ir sėklų patiekalai Buddha bowls („Pinterest“)


A photo posted by // LAUREN ARGONNE // (@laurenargonne) on Jan 3, 2017 at 3:16am PST


  1. Žiediniai kopūstai („Bon App“, „James Beard Foundation“)

  1. Šeimą suburiančios vakarienės („Food Network“)

  1. Dribsniai („Bloomberg“)

  1. Aktyvintoji anglis („Bon App“, „Bloomberg“)

  1. Mėsos gaminių parduotuvė charcuterie („National Restaurant Association“)

  1. Atšaldytas raudonasis vynas („Bloomberg“)

  1. Klasikinė prancūzų virtuvė („James Beard Foundation“)

  1. Kokosai („Whole Foods“)

  1. Kava, kaip ingredientas („Food Network“)

  1. Gaminimas su ugnimi („Telegraph“)

  1. Savitarnos restoranai („Food Network“)

  1. Kraftinis alus („Pinterest“)


A photo posted by @new_at_growing_my_own on Dec 22, 2016 at 4:27pm PST


  1. Namų gamybos pagardai („Whole Foods“, „National Restaurant Association“)

  2. Mobiliosios maisto pristatymo į namus programėlės („Bon App“, „James Beard Foundation“, „Telegraph“)

  3. Edamame pupelių makaronai („Sainbury‘s“)

  4. Argentinietiški pyragėliai empanadas („Pinterest“)

  5. Etninių virtuvių pusryčiai („National Restaurant Association“)

  6. Rauginimas („James Beard Foundation“)

  7. Filipinietiškas maistas („Bloomberg“, „Food Network“)

  8. Flexitarian mityba – nesuvaržyta vegetarinė mityba („Whole Food“, „Food Network“)

  9. Kepta duona („James Beard Foundation“)

  10. Meniu iš maisto atliekų („Bloomberg“, „James Beard Foundation“)

  11. Sveiki traškučiai („Pinterest“)

  12. Sveikas vaikų maistas („National Restaurant Association“)


A photo posted by Milkwood ? (@milkwood_permaculture) on Jan 2, 2017 at 9:39pm PST


  1. Retesnių ir parduotuvėse nematytų veislių daržovės („National Restaurant Association“)

  1. Kokteiliai, gaminti naudojantis aukštosiomis technologijomis („Bloomberg“)

  1. Namų virtuvės šefai („Food Network“)

  1. Itališkas maistas („Telegraph“)

  1. Duonvaisis („Pinterest“)

  1. Kalettes – iš lapinių ir briuselinių kopūstų išvesta daržovės veislė („James Beard Foundation“)

  1. Koji grybas („Telegraph“)

  1. Kombuča arbata („Telegraph“)

  1. Kulinarinė Las Vegaso scena („Bloomberg“)

  1. Tiesioginės internetinės transliacijos („Food Network“)

  1. Marmurą imituojantys desertai („Telegraph“)


A photo posted by M E R I N G U E G I R L S (@meringuegirls) on Nov 10, 2016 at 3:52am PST


  1. Mastikmedžio likeris („Telegraph“)

  2. Midus („Telegraph“)

  3. Mėsą pakeisiančios daržovės („Food Network“)

  4. Naan duonos pica („Pinterest“)

  5. Azijietiški makaronai („Foursquare“)

  6. Japoniška virtuvė be sušio („Whole Foods“)

  7. Maistinės mielės („Bon App“)

  8. Aštuonkojis („Pinterest“)

  9. Senojo amerikietiško stiliaus picerijos („Bon App“)

  10. Alternatyvos alyvuogių aliejui („Pinterest“)

  11. Vietnamietiška sriuba pho („GrubHub“)

  12. Putojantis vynas iš Pignoletto vynuogių („Telegraph“)

  13. Havajietiškas žalios žuvies patiekalas poké („Waitrose“)

  14. Košės („Food Network“)


A photo posted by Joyce (@monkeyeatsworld) on Jan 3, 2017 at 2:32pm PST


  1. Patiekalai iš šalutinių produktų („Whole Foods“, „James Beard Foundation“)

  2. Purpurinis maistas („Whole Foods“)

  1. Daugkartinio naudojimo puodeliai („Telegraph“)

  1. Rauginti kopūstai („Pinterest“)

  1. Pikantiški jogurtai („Waitrose“)

  1. Jūros gėrybių bokštai („Bloomberg“)

  1. 1970-ųjų įkvėptas maistas („Telegraph“)

  1. Šerio kokteiliai („Telegraph“)

  1. Išmanieji įrenginiai virtuvėje („Telegraph“)

  1. Sorgas („James Beard Foundation“)


A photo posted by The Wayfarer (@thewayfarernyc) on Jan 3, 2017 at 4:03pm PST


  1. Sous-vide technika („Pinterest“)

  2. Pabarstukai ir spalvingi desertai („James Beard Foundation“)

  3. Gatvės maisto įkvėpti patiekalai („National Restaurant Association“)

  4. Sirijos virtuvė („Telegraph“)

  5. Tacos („Telegraph“)

  6. Tamaliai („GrubHub“)

  7. Šaltas mėsos ar žuvies užkandis tataki („James Beard Foundation“)

  8. Bulvių kroketai („GrubHub“)

  9. Ciberžolė („Sainbury’s“)

  10. Tinktūros ir tonikai („Whole Foods“)

  11. Jogurtas („Bon App“)


A photo posted by hot for food (@hotforfood) on Jan 3, 2017 at 8:15pm PST


#tendencijos #kąvalgysime #kulinarinėsprognozės #mados #ateitis #madingasmaistas #2017metai #kulinarija #virtuvėsmitųgriovėjai #maistas

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg