Kruasanas a’la Cezaris

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Kruasanas a’la Cezaris



    1 asm.

    Gaminimas 15 min.


    Reikia:

    • 1 kruasano

    • 1 skiltelės česnako

    • 1 lapelio romėniškų salotų

    • 1 kiaušinio

    • Sviesto (kiaušiniui kepti)

    • 60 g kietojo sūrio

    Padažui:

    • 1 šaukšto Vusterio padažo

    • 1 šaukštelio garstyčių

    • 2–3 ančiuvių filė

    • 20 g tarkuoto parmezano

    • 1 šaukšto citrinų sulčių

    • 50 ml neutralaus kvapo aliejaus

    • 1 trynio iš minkštai virto kiaušinio

    1. Visus padažui skirtus ingredientus sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite.

    2. Kruasaną perpjaukite pusiau išilgai, paskrudinkite ir lengvai įtrinkite česnako skiltele.

    3. Ant kruasano sudėkite salotų lapus, keptą kiaušinį ir užtarkuokite kietojo sūrio.

    4. Pagardinkite padažu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg