Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Gal pavalgom: du patiekalai su krevetėmis pagal Alfą ir Agnę

Jomis galima gardinti sriubas, salotas, troškinius, pasitelkti užkandžiams ar valgyti vienas  – krevetės turi savybę suteikti įvairiems patiekalams išskirtinumo. Šįkart šių jūros gėrybių gerbėjams siūlome dar kelias idėjas iš Alfo Ivanausko ir Agnės Jagelavičiūtės receptų kolekcijos.

Agnės keptos krevetės dar kartą patvirtins mūsų mintį apie krevečių universalumą. Jas galėsite valgyti vienas arba pasitelkti kaip pagardą. „Toks patiekalas – šaunus būdas jūsų vakarienę kilstelėti į aukštesnį lygį. Tarkime, patiektumėte krevečių prie trintos moliūgų sriubos, ir jūsų vakarienė taptų prabangi,“ – mintimis dalijasi Agnė.

Alfo receptą turėtų išbandyti visi, kurie dievina tartarus. Jis patikina – tartarai nebūtinai turi būti ruošiami iš mėsos ar lašišos!  Savo žodžių pagrįstumą Alfas įrodo pasiūlydamas nepamirštamą ir gaivų skonį iš krevečių, avokadų ir mangų.

Kerniaus Pauliukonio nuotr.


Luko Griciaus nuotr.


Krevečių kapotinis su avokadais ir mangais pagal Alfą

2 asm.

Reikia:

  • 200 g lukštentų virtų krevečių

  • 1 avokado