Kreminė moliūgų sriuba
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Kreminė moliūgų sriuba


Vytautės Ribokaitės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 1 svogūno

  • 1 nuvalyto sviestinio moliūgo

  • 100 g kreminio tepamo ožkų sūrio

  • Daržovių arba vištienos sultinio

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

1. Į puodą įpilkite šlakelį aliejaus.

2. Supjaustykite svogūną ir suberkite į gerai įkaitintą aliejų.

3. Moliūgą supjaustykite mažesniais gabalėliais ir dėkite prie apkepto svogūno.

3. Kai moliūgas apkeps, užpilkite sultinio ir virkite, kol moliūgas sutiš. Sultinys turi apsemti moliūgą. Virkite apie 20 min.

4. Jei matote, kad daržovių sultinys baigia išgaruoti, papildykite vandeniu.

5. Išvirusią sriubą supilkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki kreminės konsistencijos.

6. Tuomet į kombainą sudėkite ožkų sūrį ir dar šiek tiek patrinkite.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg