Korėjietiškos daržovės: karštasis būdas
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Korėjietiškos daržovės: karštasis būdas



4 asm.

Gaminimas 50 min.

Zzz 8 val.


Reikia:

  • 500 g morkų

  • Žiupsnelio druskos

  • 30 ml baltojo vyno acto

  • ½ svogūno

  • 4 skiltelių česnako

  • 1 šaukštelio maltų aitriųjų paprikų

  • ½ šaukštelio kalendrų (stambiai pagrūstų)

  • 100 ml saulėgrąžų aliejaus

  • 1 šaukštelio sezamų aliejaus

1. Supjaustykite morkas, sudėkite jas į dubenį, permaišykite su druska, cukrumi ir actu. Palikite pusvalandžiui.

2. Morkas suformuokite į aukštą kalnelį. Supjaustykite svogūną, sudėkite jį ant morkų, taip pat smulkintus česnaką ir visus prieskonius.

3. Užvirinkite aliejų ir verdantį pilkite tiesiai ant kalnelio viršaus. Palaukite, kol aliejus nutekės, tuomet viską permaišykite, užpilkite sezamų aliejaus ir dėkite į šaldytuvą. Laikykite per naktį.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg