Kopūstų, migdolų, salierų ir imbiero garnyras
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Kopūstų, migdolų, salierų ir imbiero garnyras


Reikia:

  • 300 g žiedinių kopūstų

  • 200 g saliero šaknies

  • 100 g migdolų drožlių

  • 2 cm dydžio imbiero gabalėlio

  • 1 ropinio svogūno

  • 3 skiltelių česnako

  • 3 šaukštų sviesto

  • druskos, pipirų


1. Saliero šaknį supjaustykite kubeliais ir apvirkite pasūdytame vandenyje.

2. Migdolų drožles apskrudinkite keptuvėje arba orkaitėje.

3. Keptuvėje įkaitintame svieste apkepinkite smulkintą svogūną, česnaką ir imbierą.

4. Suberkite saliero kubelius, žiedinius kopūstus ir migdolų drožles. Pagardinkite druska ir pipirais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg