Kopūstų, migdolų, salierų ir imbiero garnyras

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Kopūstų, migdolų, salierų ir imbiero garnyras


    Reikia:

    • 300 g žiedinių kopūstų

    • 200 g saliero šaknies

    • 100 g migdolų drožlių

    • 2 cm dydžio imbiero gabalėlio

    • 1 ropinio svogūno

    • 3 skiltelių česnako

    • 3 šaukštų sviesto

    • druskos, pipirų


    1. Saliero šaknį supjaustykite kubeliais ir apvirkite pasūdytame vandenyje.

    2. Migdolų drožles apskrudinkite keptuvėje arba orkaitėje.

    3. Keptuvėje įkaitintame svieste apkepinkite smulkintą svogūną, česnaką ir imbierą.

    4. Suberkite saliero kubelius, žiedinius kopūstus ir migdolų drožles. Pagardinkite druska ir pipirais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg