AŠ Ikona vmgonline

Koldūnai su triušiena


Reikia:

  • 400 g smulkintos triušienos mėsos

  • 20 g trintų džiovintų baravykų

  • 100 g džiovintų spanguolių

  • 1 didelio svogūno

  • druskos, pipirų

  • 1 kiaušinio

  • 1 pakelio paruoštos koldūnų arba raviolių tešlos

  • 100 g sviesto

  • 50 g kedrinių pinijų

  • 100 g špinatų

  • 100 g gervuogių

  • aliejaus (kepti)


Į smulkintą triušieną sudėkite džiovintus baravykus ir spanguoles. Svogūną supjaustykite kubeliais ir apkepkite. Sudėkite į smulkintą triušieną. Paskaninkite druska ir pipirais.Išplakite kiaušinį. Ant tešlos lakštų dėkite įdaro. Tepkite kiaušinio plakinį aplink tešlą ir uždenkite kitu tešlos gabalėliu, užlenkite.Užvirkite vandenį ir išvirkite koldūnus pasūdytame vandenyje. Sviestą ištirpinkite keptuvėje, sudėkite kedrines pinijas ir pakepkite. Pagardinkite druska, pipirais ir sudėkite špinatus. Permaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Pateikite padažą sumaišę su koldūnais ir papuoškite gervuogėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg