Koldūnai su rikota ir grybais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Koldūnai su rikota ir grybais


    Reikia:

    Tešlai:

    • 500 g miltų

    • 1–2 kiaušinių

    • 200–250 ml vandens

    • druskos

    Įdarui:

    • 300 g rikotos

    • 100 g džiovintų grybų

    • 30 g petražolių


    1. Kiaušinius suplakite su druska ir vandeniu.

    2. Po truputį berkite miltus ir užminkykite nekietą tešlą. Minkykite apie 3–5 min., kad tešla taptų minkšta ir tąsi.

    3. Per naktį pamirkykite ir išvirkite grybus.

    4. Rikotą, virtus grybus ir petražoles sudėkite į elektrinį smulkintuvą, pagardinkite druska, pipirais ir sutrinkite.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg