Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Koldūnai su lašiša, kalendromis ir imbieru


Reikia:


Tešlai:

  • 500 g miltų

  • 1–2 kiaušinių

  • 200–250 ml vandens

  • druskos


Įdarui:

  • 500 g lašišos

  • 20–30 g kalendrų

  • 1 apelsino žievelės

  • 3 cm dydžio imbiero gabalėlio

  • 2 šaukštų sviesto

  • 1 šaukšto pesto padažo

  • druskos, pipirų


1. Kiaušinius suplakite su druska ir vandeniu.

2. Po truputį berkite miltus ir užminkykite nekietą tešlą. Minkykite apie 3–5 min., kad tešla taptų minkšta ir tąsi.

3. Į elektrinio smulkintuvo indą sudėkite smulkintą lašišą, minkštą sviestą ir kalendras. Sutrinkite