Kokosų panakota su avietėmis
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Kokosų panakota su avietėmis


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 8 g želatinos

  • 400 ml kokosų pieno

  • 2 šaukštų agavų sirupo

  • 250 g aviečių

  • Žiupsnelio tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės

1. Želatiną užpilkite kokosų pienu. Po 10–15 min. (jei želatina išbrinko) pakaitinkite tirpalą, kol želatina ištirps. Supilkite dalį agavų sirupo, išmaišykite.

2. Kokosų pieno su želatina tirpalą supilkite į neaukštą formelę ir sustingdykite.

3. Avietes sutrinkite su likusiu agavų sirupu ir žaliųjų citrinų žievele.

4. Kai želė sustings, formele išpjaukite norimas formas ir jas pripildykite aviečių.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg