Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Kerintis Tofu lengvumas - 11 receptų



Lengvas, nekaloringas ir laikomas vienu iš maistingiausių baltyminių produktų – tokiais būdvardžiais galima apibūdinti iš virtų ir smulkintų sojos pupelių gaminamą sojų varškę arba, kaip mėgstama sakyti, sojų sūrį „tofu“. Be jau minėtų savybių, galima išskirti, kad šis produktas organizmą aprūpina įvairiomis naudingomis medžiagomis, pavyzdžiui, suvalgę 100 gramų tofu, gausite apie 30 procentų mangano, apie 20 procentų kalcio paros normos. Beje, tofu yra vienas iš populiariausių produktų Japonijoje ir Kinijoje. Jei norėtumėte, kad šis ingredientas dažniau gardintų jūsų patiekalus, siūlome pasisemti idėjų!


Tofu iešmeliai


Daržovių lazdelės ir keptas tofu sūris


Tofu „varškėčiai“


Vegetariška „ramen“ makaronų sriuba su tofu ir „shiitake“ grybais


Tiramiso tortas


Tofu vėrinukai


Miso sriuba su lašiša


Aštraus tofu ir vyšninių pomidorų iešmelis


Avinžirnių ir tofu užtepėlė


Laukinių ryžių ir lęšių suvožtinis


Šilkinio tofu ir šokolado putėsiai


ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg