Keptos morkos su ožkos sūriu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Keptos morkos su ožkos sūriu


    Reikia:

    • 0,5 kg nedidelių jaunų morkų

    • 1 šaukšto aliejaus

    • 1 šaukštelio medaus

    • 1 šaukštelio Provanso žolelių

    • Žiupsnelio druskos

    • 150 g ožkos sūrio


    • Morkas sudėkite į kepimo skardelę, užberkite Provanso žolelių, druskos, aptepkite aliejumi ir medumi. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie pusvalandį.

    • Karštas morkas apibarstykite trupintu ožkos sūriu, 1–2 min. palaikykite karštoje orkaitėje, kad sūris šiek tiek išsilydytų.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg