Kepti pievagrybiai
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Kepti pievagrybiai



Reikia:

  • ½ apelsino sulčių

  • 5 šaukštų terijakio padažo


Padažui:

  • šlakelio alyvuogių aliejaus

  • 20 pievagrybių

  • pipirų

  • žiupsnelio smulkinto čiobrelio


1. Gerai nuplaukite, nusausinkite ir suverkite ant iešmelių pievagrybius. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir vartydami iškepkite ant kepsninės. Kepkite ant vidutinės kaitros apie 7 min.

2. Sumaišykite padažui skirtus produktus.

3. Iškeptus pievagrybius numaukite nuo iešmelių ir permaišykite su paruoštu padažu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg