Kepti pastarnokai su jogurto padažu
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Kepti pastarnokai su jogurto padažu



4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 30 min.

Orkaitės t-ra 185 °C


Reikia:

  • 6-8 vidutinio dydžio pastarnokų

  • kelių šaukštų aliejaus

  • žiupsnelio malto kumino

  • pipirnių daigų papuošti

Padažui:

  • 300 g graikiško jogurto

  • 2 šaukštų citrinų sulčių

  • 1 šaukšto tarkuotos citrinų žievelės

  • druskos ir juodųjų pipirų

1. Pastarnokus kruopščiai nuplaukite ir perpjaukite pusiau.

2. Kepimo popieriumi padengtoje formoje išdėliokite pastarnokus.

3. Apšlakstykite juos aliejumi, apibarstykite kuminu, druska ir pipirais.

4. Kepkite iki 185 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.

5. Maišytuvu sutrinkite visus padažui skirtus ingredientus ir patiekite su keptais pastarnokais ir pipirnių daigais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg