top of page

Kepti BBQ ridikėliai, kurių negalėsite atsivalgyti

Pavasariu kvepiantis grilio sezonui subalansuotas patiekalas, kurio receptu galite naudotis kasdien, nes kepti BBQ ridikėliai tinka prie visko ir su viskuo. Skanūs ir šilti, ir šalti: neatsivalgomi!


kepti BBQ ridikėliai, Alfo Ivanausko receptas

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia.


Keptiems ridikėliams reikia:

  • 15 ridikėlių

  • 3–4 šaukštų WOW MAMA padažo „BBQ black garlic“

  • 2 AGOTOS juodos duonos riekelių

  1. Sutrupinkite AGOTOS juodą duoną ir pakepinkite orkaitėje, kol gražiai apskrus.

  2. Ridikėlius perpjaukite per pusę. Nenupjaustykite jų apačios, tik nutrumpinkite lapus.

  3. Į kepimo formą išklotą VORTEX sviesiniu popieriumi sudėkite ridikėlius, supilkite WOW MAMA padažą „BBQ black garlic“ ir viską išmaišykite.

  4. Kepkite orkaitėje 180 °C temperatūroje su karšto apipūtimo funkcija apie 12 min.

  5. Ridikėlius valgykite apibarstę duonos trupiniais.


ALFO PATARIMAI:

· Šie ridikėliai skanūs šilti, bet ypatingai skanūs ir atšalę, tinka tiek užkandžiui prieš pagrindinius patiekalus, tiek garnyrui prie kepsnių.

· Duonos trupiniais apibarstykite tik prieš pat valgant, kitaip jie išbrinks ir nebus traškūs.

· Tokiu pačiu būdu galite paruošti ir morkas.



Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page