Kepti baklažanai
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Kepti baklažanai



2 asm.

Gaminimas 12 min.


Reikia:

  • 1 didelio baklažano

  • šlakelio alyvuogių aliejaus

Padažui:

  • 4 šaukštų terijakio padažo

  • 2 skiltelių smulkinto česnako

  • po žiupsnelį smulkintų petražolių, bazilikų ir kalendrų

  • pipirų

1. Baklažaną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir vartydami iškepkite. Kepkite ant vidutinės kaitros apie 10 min.

2. Padažui skirtus produktus sumaišykite ir juo aptepkite iškeptus baklažanus.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg